„Дом Декор“ изработва кухните по индивидуален размер и проект. Даваме ви възможността да създадете своята кухня – с дизайна, визията и функциите, които искате тя да изпълнява. Ние само ще ви помогнем с нашите професионални съвети, да постигнем заедно желания ефект.    Кухните по проект се произвеждат с материали и механизми на лидери в бранша. Можете да избирате от богата гама цветове и декори, материали, обикновени или плавни механизми, аксесоари, LED осветление. Можем да ви предложим модерно принт стъкло за гръб на кухнята, светещо LED дъно под горен ред, извити врати от MDF. Можем да ви предложим и каменен плот или плот от технически камък. Ако пък сте традиционалисти, ще заложим на обикновен термоплот и гръб.  Корпуса на кухнята се изработва почти винаги от ПДЧ, а за лицевите части на вашата кухня работим с ПДЧ, MDF с фолио, боядисан MDF, MDF с естествен фурнир или масив. Боядисаният MDF може да бъде гланц или мат, с тоналност която избирате вие по карта RAL.

Мивки

Да изберем подходяща мивка, за да завършим визията на вашата кухня.   Еднокоритна, двукоритна, с отцедник или без, за под плот – това е ваш личен избор. Ние само ще ви покажем варианти на това, което търсите от различни производители или доставчици, с които работим.  Ваше е и решението за материала на мивката  –  неръждаема стомана / алпака/ или от композитни материали.

Смесители

Избрахте ли смесител за кухненската мивка?   Инокс, хром, старо злато или цветен от композитен материал са част от нещата, които може да видите и поръчате при нас. Производителите и доставчиците, с които работим предлагат една всеобхватна гама от продукти, които ще задоволят и най- изтънчения вкус.

Електродомакински уреди

За да ви ориентираме максимално точно и полезно в необятното море от производители, доставчици и търговци на електродомакински уреди сме избрали за вас утвърдени с годините марки на българският пазар. 

Те няма да ви разочароват, ще ви служат години наред функционално и практично, и не на последно място ще предадат завършеност на визията, която търсите за кухненското ви обзавеждане.   Независимо дали става въпрос за абсорбатор, фурна, котлони, съдомиялна, пералня, хладилник ще ви консултираме, ще вникнем във вашите изисквания. 

Ще ви предложим най-доброто ценово, според вашите финансови възможности.   

  Безплатна е услугата транспортиране, качване по етажите и свързване към електрическата мрежа на електроуредите, закупени от нас.      Предварително, заедно с взимането на точен размер за вашата кухня, проектантите ни са съгласували с вас изводите за ел. енергия на електроуредите. Консултирали сме ви чисто технически, а и практически кой е най-добрият вариант за вашето кухненско помещение.   И не на последно място запознаваме ви с месечните оферти или пакетни цени, които фирмите доставчици, с които работим предлагат постоянно.