Мебелите за баня на „Дом Декор“ , изработени от PVC плоскости са предпочитани от нашите клиенти, защото само PVC-то е материал напълно водоустойчив и подходящ за пряко мокрене с вода. Шкафовете изработени от PVC не се деформират с времето, вследствие на мокрене или поемане на влага в банята.

 Освен, че е водоустойчив този материал дава възможност за изработване на сложни форми, декорации, отпечатване.

  По правило шкафовете от PVC са по-скъпи от другите изработени от MDF или ПДЧ, тъй като самият материал е по-скъп. Самата изработка на мебелите за баня от PVC материал преминава през няколко цикъла на обработка. И най-семплият PVC шкаф минава през сложна обработка, включваща разкрой, китосване, шкурене, грундиране, пак шкурене с по фин абразив, боядисване, сглабяне.

  Мебелите за баня могат да бъдат боядисани по ваше желание по карта RAL или в тоналност на плочките на вашата баня. За целта ни е нужно парче от вашите плочки, за да можем да доближим максимално цвета, до този на плочките. Няма оскъпяване за избор на цвят, различен от белият.

Да изберем подходящият смесител за вашият мебел за баня. Заповядайте при нас в магазин „Гала Мебел“, за да харесате и изберете.  Ще ви окажем компетентна помощ, за да улесним вашият избор

Инате нужда от качествени аксесоари, с които ще попълните оборудването във вашата баня. Заповядайте, ще ви помогнем да изберете най-подходящите аксесоари, според вашите изисквания и вкус.